Malling Wangen.jpg
 

MALIN WANGEN

(1988)

 

Så lenge jeg kan huske har jeg drømt om å bli kunstner. Og for meg, som med de fleste, var det skremmende å gå for drømmen.  Frem til nå har jeg prøvd flere yrker og veier - men nå har jeg bestemt meg for å kaste meg ut i det og gjøre det jeg liker aller best; Skape kunst!

Jeg er en selvlært billedkunstner, og tror at en av fordelene med å være selvlært er at man får en mer fri måte å jobbe på; der man blander både teknikker og stiler, og får ett spennende og annerledes uttrykk.

Mitt mål med kunsten er at jeg skal klare å fremkalle en følelse eller reaksjon hos deg som ser bildene mine. Om jeg klarer det er min jobb utført.

Jeg er veldig glad i å jobbe med farger for å få ett kraftig og spennende uttrykk, men innimellom føler jeg for å bruke mer nedtonede og rolige farger. Hittil er det abstrakte malerier jeg har jobbet mest med. Jeg synes det er en fantastisk måte å jobbe på, der det kun er fantasien som setter grenser.  

Bildene begynne alltid med en idé, men ofte uten en konkret plan.  Ofte blir bildene malt over eller endret både en og to ganger før jeg kommer frem til det perfekte sluttresultatet. En prosess som er veldig spennende og til tider frustrerende.

Det er med skrekkblandet fryd jeg nå setter i gang med å publisere kunsten min. Men skal man nå sine drømmer og mål må man rett og slett bare hoppe i det!

Håper du vil bli med meg på reisen.

 


As long as I can remember, I have dreamed of being an artist. However, chasing the dream seemed scary, so I have tried different paths – but now I have decided to follow my dream, and do the thing I love he most; Create art! I am a self-taught abstract artist based in Stryn, Norway. I love to work with colors to create a powerful an exciting expression. Abstract painting is what I do most, because then i can really just use my imagination. And there is no limits or rules.

My goal is to create a feeling or reaction in the person observing my art. If I do so, my work is done. I always have an idea about the result when I start painting, but almost never a specific plan. This often results in me having to start over again several times. An exciting and frustrating process.

I am both scared and happy about now publishing my art. But, to make dreams come true, you have to chase them!

Please join the ride.

 
malin wangen.jpg